TOP termékek
Hírlevél
Termék részletek


Réz termékek

Réz termékek

A réz része a világnak, amely körülvesz minket. Otthonainkban, munkahelyünkön, közlekedési rendszerünkben, kifinomult és kézműves termékekben, számítógépekben és iparban, kis dísztárgyakban és akár nagy szobrokban.

 

 

 • A jelenléte figyelmen kívül hagyható, de ott van; tartós, újrahasznosítható és nagy hő- és elektromos vezetőképességgel használható. Ezek olyan tulajdonságok, amelyek garantálják az eltarthatósági időt mint a civilizáció fejlődésének alapvető nyersanyagát.

  A réz kulcsfontosságú a villamosenergia-termelés és elosztása szempontjából, mivel kiváló vezető. A telekommunikációban ez a legelterjedtebb nyersanyag a telefonkábelek gyártásában és az új technológiák fejlesztésében, amelyek növelik az átviteli hatékonyságot, és ezt az anyagot a nagy sávszélességű kapcsolatok fejlesztésének egyik fontos lehetőségévé helyezték.

  A réz közelebb áll hozzánk, mint gondoljuk, akár nyers állapotában, akár ötvözet részeként. Érmékben, edényekben, ékszerekben, művészetekben, díszítésekben -bútorok,hangszer ,ruhák ...

  A közlekedési iparágban alapvető a réz jelenléte. Ezt az anyagot gépkocsikban, vonatokban, repülőgépekben, hajókban és űrjárművekben is megtalálhatjuk. Ezt motorokban, elektronikus berendezésekben és elektromos rendszerekben használják.

   

  Néhány tulajdonsága: jó hővezető képesség, a korrózióval szembeni ellenállás és a mágnesesség hiánya garantálja, hogy számos ipari folyamatban specializált gépek és alkatrészek építésére .

  Szabványos ötvözet áll rendelkezésre

  Cu-ETP

Webáruház készítés