TOP termékek
Hírlevél

ARAMID + GRAFITOS TEFLON tömítőzsinór (zebra)

ARAMID + GRAFITOS TEFLON tömítőzsinór (zebra)

Szerkezet:

Hybrid (keverék)tömítőzsinór- Grafitos PTFE szálak és  Aramid szálak  összetételéből jön létre. Ennek a terméknek sajátossága a „zebra” fonat, amelynek eredménye, hogy az erősség intenzitása a fonás mentén koncentrálódik. Ezenkívül át van itatva (impregnálva) PTFE diszperzióval, hogy javítsa a súrlódási és tömítő tulajdonságokat.

Tulajdonságok:

 

Az erős aramid szálas megerősítés, megóvja a tömítést a gyors elkopástól, ha az dörzsölő felülettel (eszközzel) kerül kapcsolatba, és ha a forgó szivattyú kritikus területéhez érintkezik. Mindamellett, a grafitos PTFE rugalmasságot biztosít, és ugyanakkor csökkenti a súrlódást.

Alkalmazások:

A hybrid (keverék) „zebra” terméket szivattyúkban használva (különösen centrifugális szivattyúkban), különös tekintettel elülső gyűrűknél, hogy lezárja a folyadéktól az erős dinamikus hatással, erősen szennyezett eszköz szilárd része(cské)kkel, mint például: szennyvíz csatorna állomások, csatornázási rendszerek, és hydro-transzportnál.

Helyettesíthető az egyszerűbb kivitelű csak széleken megerősített tömítéssel amelyet dugattyús szivattyúk részére terveztek hasonló paraméterekkel.

ARAMID + GRAFITOS PTFE (zebra) – működési paraméterek

Alkalmazás területei:

Hőmérséklet:                   -100 tól 260 C-ig

pmax (bar) (nyomás)    30           200         200

pH tartomány:                  3   do  12 pH

VL (m/s)                              20           6             2

Működési tényezők: pV max 400 p választék 1,4-1,55 g/cm3

megjegyzés: minden tulajdonság és alkalmazási paraméter amely ebben a táblázatban bemutatásra került hozzávetőleges és kölcsönösen befolyásolhatók.

Csomagolás:

A tömítést csévére tekerve szállítjuk 2,5 kg-os karton dobozban, a kisebb méretektől egészen 8x8mm-ig (négyszög profilú 8x8mm). A nagyobb tekercseket (5 kg ) 10x10mm-től egészen 30x30mm-ig, és azon túl.

A tekercsek nagy 20 kg-os nettó tömegű kartonokban vannak csomagolva. A nagyobb megrendeléseket standard EPAL raklapon szállítjuk 320 kg nettó tömeggel.

Méret választék:

A négyszög profilú, általános méretek, 4x4---től - 30mm-ig terjedő tartományban vannak raktáron. Más méretek, és más profilú termékek vevői igényre készülnek. Az alábbi táblázat mutatja az arányokat a hozzávetőleges igényeket kg-ban, és a becsült minimális hosszúságát a csomagoknak külön standard tekercsnek.

 

Webáruház készítés